Taito Kymenlaakso
 
 
 

Taito-yrityspalvelut

NEUVONTA JA KONSULTOINTI

Kymenlaakson Taito-yrityspalvelut opastavat

* käsityötuotteeseen liittyvässä hinnoittelussa

* tuotekehityksessä

* tuotannon suunnittelussa ja organisoinnissa

* markkinoinnissa.

Annamme tuotearvioinnista kirjallisen palautteen kehittämisehdotuksineen. Neuvomme tuoteinformaation laadinnassa ja kuluttajansuojaan liittyvissä kysymyksissä. Taito-yrityspalvelut auttavat käsityöyrittäjiä alihankintaverkostojen luomisessa.

KOULUTUS

Tarjoamme asiakkaan tarpeisiin perustuvaa koulutusta käsityöyrittäjäryhmille ja erilaisille hankkeille sekä alan oppilaitoksille. Aiheina voivat olla esimerkiksi

* käsityötuotteen suunnittelu ja tuotanto

* käsityöyrityksen kauppatavat

* käsityöyrityksen talous

* markkinointi

KEHITTÄMISHANKKEET

Kymenlaakson Taito-yrityspalvelujen toimintaan kuuluvat käsityöyrittäjyyttä edistävien kehittämishankkeiden suunnittelu, organisointi ja koordinointi aluetasolla. Yritysneuvoja tekee myös toimialaan liittyviä kartoituksia ja tutkimuksia kehittämistyön pohjaksi.

MARKKINOINTI JA TIEDOTUS

Käsityöyrittäjät voivat liittyä kauttamme suomalaisen käsityön kohtaamispaikkaan www.taito.fi. Kymenlaakson Taito-yritysneuvoja toimii alueensa yhdyshenkilönä ja opastavaa yrittäjiä verkkoon liittymisessä. Sieltä löytyvät käsityöyrittäjien lisäksi ostajat, myyjät, tapahtumat ja messut - alan ammattilaiset ja asiantuntijat.

Kymenlaakson Taito-yrityspalvelut järjestävät käsityöyrittäjille myyntinäyttelyitä ja -tapahtumia. Yrityspalvelut toimivat yhteistyössä käsi- ja taideteollisuusmyymälöiden ja Taito Shop -ketjun kanssa. Koemarkkinointi antaa yrittäjälle konkreettista asiakaspalautetta tuotteesta. Alueen omat markkinointipaikat ovat Taito Shop Kouvolassa ja Taitokeskus Haminassa.