Taito Kymenlaakso
 
 
 

Haminan taitokeskusTAITOKURSSIT KEVÄT 2019

Ilmoittaudu viimeistään viikko ennen kurssia p. 040 5540 582.
Haminan taitokeskus, Raatihuoneenkatu 2, Hamina

 

KUDONTAKURSSI
Varaa aika kudonnan aloittamiseen. Kudontakurssilla opettelemme kutomisen perustaitoja. Kurssi on tarkoitettu uusille harrastusta aloittaville ja kankaankudontaa jo osaaville kertauskurssina. Kurssi sisältää kaksi kudontapäivää jolloin ohjaaja on opastamassa työn eri vaiheita. Kurssi räätälöidään kutojan tarpeiden mukaan. Hinta 32 € + materiaalit.

PIENI SEINÄTEKSTIILI
Sovitaan aika!
Moderni seinätekstiili valmistetaan päivän aikana kudontakehyksessä! 
Materiaalina käytetään eri paksuisia lankoja ja tehdään erilaisia pintoja, ryijynukkaa, letitystä ja pujottelua. Tekeminen on helppoa ja nopeaa. Värikästä vai hillittyä? Rönsyilevää vai hallittua? Sinä päätät, nyt keskitytään luomiseen eikä monimutkaisiin tekniikoihin. 
Kurssi sopii käsitöiden vasta alkajalle kuin myös vanhalle konkarille.
Ota mukaan omia, erilaisia lankoja tai osta kurssipaikalta. Voit ottaa mukaan myös luonnonoksan tai kepin johon valmis työ voidaan ripustaa. 
Hinta 30€+ materiaalit


LAMINOITU TARJOTIN
la 23.3 klo 11-14
Kurssin aikana maalataan kankaita sekä painetaan kuvioita. Voit tuoda mukanasi puuvilla tai pellavakankaita, myös kierrätyskankaat käyvät. Kuvioiduista kankaista on mahdollisuus teettää laminoituja tarjottimia. Laminoinnin hinta alkaen 19 euroa.
Hinta 20 €, sisältää värit.                                PÄÄSIÄISTIPU

ke 3.4 klo 13-16
Ommellaan käsin huovasta hauska ja helppo, rautalankajalkainen tipu.
Hinta 16€ + materiaalit n.5€ / tipu


SASHIKO KIRJONTA
la 6.4 klo 11-14
Suosittu japanilainen sashiko-kirjonta on hauska ja helppo kirjontatekniikka, jossa helpoilla etupistoilla ommellaan elävää pistopintaa. Kuviot ovat sashikossa graafisia ja selkeälinjaisia. Kurssilla voit valmistaa pienen tyynyn, neulatyynyn, pikkuliinan tai pussin. Voit ottaa mukaan omia kankaita ja työvälineitä. Materiaaleja myös myytävänä kurssi paikalla.Hinta 20€ + materiaalit

 

ROUHEAT PESUSIENET
ke 15.5 klo 13-16
Virkataan pellava, nokkos- tai hamppulangasta kauniita pesusieniä kesän mökkireissuille.
Hinta 16€+ materiaalit


KOHTI KESÄÄ
la 18.5 klo 11-14
Kuvioidaan ja painetaan tiskirätteihin omat kuviot sekä virkataan pellava, nokkos- tai hamppulangasta kauniita pesusieniä kesän mökkireissuille.
Hinta 20€+ materiaalit